University Of Zurich - Faculty of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Zurich

Universiti Zurich (uzh) dengan 26,000 pelajar yang didaftarkan adalah Universiti terbesar di Switzerland. Ditubuhkan pada tahun 1833, uzh merupakan universiti pertama di Eropah yang akan ditubuhkan oleh sistem politik demokrasi; hari ini, uzh adalah salah satu universiti terkemuka di dunia berbahasa Jerman. Terdiri daripada tujuh fakulti yang meliputi kira-kira 100 bidang pengajian yang berbeza, Universiti menawarkan pelbagai Sarjana Muda, Sarjana dan PhD. Di samping itu, program-program pendidikan berterusan uzh ini menawarkan peluang-peluang pembelajaran yang sangat baik.

Undang-undang Fakulti Terima kasih kepada tahun yang banyak pengalaman itu LL.M. program menyediakan pelajar pendidikan akademik di peringkat tertinggi. Undang-undang Fakulti bukan sahaja menawarkan pelbagai jenis pengkhususan yang berbeza di Switzerland tetapi juga cemerlang dengan rangkaian yang cemerlang profesor terkenal dari seluruh dunia yang menyampaikan syarahan program kursus dan banyak.

LL.M. Undang-undang Perniagaan Antarabangsa dari Universiti Zurich LL.M. ini Undang-undang Perniagaan Antarabangsa dari Universiti Zurich menawarkan kursus pasca ijazah amalan yang berkaitan di peringkat tertinggi. Anda mempunyai kemungkinan untuk memilih untuk belajar salah satu bidang berikut pengkhususan dengan lebih mendalam: 1. Perbankan Antarabangsa dan Undang-undang Kewangan (ditawarkan dalam bahasa Inggeris pada asas sepenuh masa dan di Jerman pada asas sambilan) 2. Transaksi Perniagaan Antarabangsa dan Pemindahan Teknologi (hanya ditawarkan dalam bahasa Jerman) 3. Litigation Antarabangsa dan Timbang Tara (hanya ditawarkan dalam bahasa Jerman) 4. Penggabungan dan Pengambilalihan dan Undang-Undang Korporat (hanya ditawarkan dalam bahasa Jerman) 5. Antarabangsa Sukan Undang-undang (ditawarkan dalam bahasa Inggeris pada asas sepenuh masa dan di Jerman pada asas sambilan) -> Bahagian pengkhususan juga boleh menghadiri sebagai (CAS) Kursus sijil.

Dengan kawasan-kawasan yang dipilih dengan teliti pengkhususan, LL.M. yang Undang-undang Perniagaan Antarabangsa memenuhi keperluan undang-undang bagi dunia perniagaan global dan ia ...

  • Boleh disiapkan sepenuh masa atau berasaskan kerja - cemerlang dengan pengalaman panjang - mempunyai ciri-ciri rangkaian yang sangat baik daripada pensyarah terkenal di peringkat antarabangsa - menawarkan pelbagai jenis pengkhususan dalam Switzerland - peringkat antarabangsa berorientasikan dengan perjalanan ke Amerika Syarikat, China dan EU - menawarkan pesertanya sokongan yang sangat baik semasa kursus pengajian - menggalakkan perbincangan dan wacana - menyokong pertukaran di kalangan pelajar dan fakulti melalui hujung minggu intensif di hotel seminar - menawarkan peserta bimbingan peribadi semasa program kajian menikmati akses kepada penawaran di Universiti Zurich - keuntungan dari persembahan-persembahan Institut Europa di Universiti Zurich.

Lokasi Switzerland mempunyai banyak untuk ditawarkan dari segi kepelbagaian budaya, bahasa, pemandangan indah dan, sudah tentu, rakyatnya. Terdapat kira-kira 8.1 juta penduduk yang tinggal di Switzerland dan negara mempunyai empat bahasa rasmi: German, Perancis, Itali dan Romansh.

Switzerland telah menikmati kestabilan ekonomi sejak beberapa dekad yang lalu. Walaupun Switzerland kekurangan sumber semula jadi dan hakikat bahawa ekonomi Swiss adalah sangat bergantung kepada eksport, KDNK bagi setiap penduduk adalah lebih tinggi daripada di kebanyakan negara perindustrian yang lain. Penduduk Swiss pada keseluruhannya menikmati standard kehidupan yang tinggi dan Switzerland mempunyai reputasi yang kukuh untuk perkhidmatan yang berkualiti tinggi dalam pelbagai sektor termasuk kesihatan, industri, pengangkutan awam, pendidikan, dan lain-lain

Dalam Laporan Daya Saing Global yang dikeluarkan oleh Forum Ekonomi Dunia di Switzerland 2015/2016 mendahului kedudukan keseluruhan. "Brainforce" juga sangat bernilai di Switzerland dan ini dicerminkan oleh kedudukan terkemuka di Switzerland pada "Kesatuan Eropah Inovasi Scoreboard 2016".

Kehidupan pelajar Belajar di Zurich bermakna hidup dalam modal budaya cergas dan menarik Switzerland. Jauh lebih daripada sebuah pusat perniagaan dan kewangan, Zurich juga dikenali sebagai "bandar besar sedikit". Ini kerana Zurich menawarkan semua faedah kehidupan bandar dan pada masa yang sama kemudahan rekreasi menarik di depan pintu dengan tasik menarik disetiap indah dan gunung berdekatan.

Lokasi

Zürich

University of Zurich - Faculty of Law

Alamat
University of Zurich
Hirschengraben 56


CH-8001 Zürich, Zurich, Switzerland
Telefon
+41 44 634 22 36