Baca keterangan rasmi

Sama ada anda ingin belajar program ijazah atau sarjana, Across the Pond boleh membantu. Sejak 2004 kami telah membantu mencari dan memohon kepada lebih daripada 40 kolej dan sekolah siswazah di England dan seluruh UK . Pasukan Pakar Pelajaran UK kami, yang mempunyai pengalaman pertama belajar di Britain, menawarkan sokongan dan bimbingan yang disesuaikan dengan semua aspek penyelidikan dan proses permohonan. Mulakan pengembaraan belajar UK anda hari ini dengan bantuan Across the Pond , dan memanfaatkan sepenuhnya: - Nasihat dan bimbingan peribadi percuma untuk pelajar yang ingin belajar di Britain - Lebih 40 universiti di UK dengan program dan kemudahan penyelidikan yang terkenal di dunia - Sangat meningkat peluang penerimaan - Bimbingan mengenai semua aspek kehidupan pelajar UK Sejak tahun 2004, di Across the Pond telah memberikan nasihat dan bimbingan pelajar kepada pelajar yang ingin belajar di beberapa universiti terkemuka di UK.

Kami mewakili lebih 40 universiti di seluruh UK dan para pelajar yang kami bekerjasama dengan manfaat dari kadar penerimaan yang tinggi kepada institusi ini ..

KELEBIHAN KE SUKSES KAMI

Komitmen kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan percuma, peribadi dan komprehensif kepada pelajar untuk membantu mereka mencapai cita-cita belajar di Britain. Sama ada ia memohon kepada program sarjana atau siswazah di universiti rakan kongsi kami di UK, kami memastikan setiap pelajar sesuai dengan matlamat akademik dan peribadi mereka. Kami dapat menawarkan perkhidmatan percuma ini disesuaikan kerana Across the Pond dibiayai sepenuhnya oleh universiti rakan kongsi kami di Britain untuk mewakili mereka di Amerika Utara.

MELAKUKAN POTENSI ANDA

Di Across the Pond kami menggalakkan para pelajar untuk meneruskan minat mereka, bertujuan untuk mencapai kecemerlangan dan menghadiri universiti yang sesuai dengan semua keperluan mereka. Kami yakin dengan menggunakan perkhidmatan yang kami tawarkan dan mengalami tahap bimbingan peribadi yang tinggi yang ditawarkan, anda boleh memaksimumkan peluang anda untuk diterima di beberapa universiti terbaik di UK. Kepakaran dan komitmen Pakar Kajian UK kami adalah asas di Across the Pond dan kerana kualiti ini kami terus membantu pelajar luar negara mencapai matlamat mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

Across the Pond

Bilangan pelajar yang ingin belajar undang-undang di UK terus berkembang dan kami berbangga dapat bekerjasama dengan beberapa yang terbaik sekolah undang-undang di negara ... [+]

Bilangan pelajar yang ingin belajar undang-undang di UK terus berkembang dan kami berbangga dapat bekerjasama dengan beberapa yang terbaik sekolah undang-undang di negara ini. Sama ada anda mencari untuk belajar LLB (kelayakan ijazah undang-undang) atau LLM (Master Undang-Undang), rakan kongsi universiti UK kami menawarkan banyak program yang sangat baik.

Across The Pond UK Kajian Pakar mempunyai pengalaman luas di dalam menasihati calon pada pilihan yang sesuai untuk memilih mengikut profil akademik dan profesional anda, jadi pastikan untuk berhubung untuk mengetahui bahawa mana program akan menjadi yang terbaik untuk anda!

Kebaikan belajar undang-undang di UK Memohon 3 tahun LLB langsung daripada sekolah tinggi - Layak dalam masa 2 tahun dengan Status Kanan ijazah LLB (apabila anda sudah mempunyai ijazah sarjana muda) - Kajian di negara di mana undang-undang biasa berasal - Tingkatkan prospek kerjaya anda dengan pendidikan antarabangsa CAN BAGAIMANA SELURUH POND HELP? ... [-]
United Kingdom Aberdeen Belfast Brighton Canterbury Cardiff Chester Cirencester Colchester Edinburgh Epsom Exeter Falmouth Farnham Glasgow Guildford Huddersfield Leeds Leicester Lincoln Liverpool London Loughborough Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Oxford Reading Rochester Sheffield  + 27 Lagi
Og 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Why use Study Across The Pond?

Across the Pond - studier i Storbritannia

Hvorfor studere i Storbritannia?

Stipend gjennom Across the Pond