Arden University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kemas kini Coronavirus (Covid-19):

Pengambilan semasa kami dibuka. Kami terus menyampaikan pengalaman pembelajaran yang tidak terganggu di semua kursus kami. Kami adalah pakar Pembelajaran Jarak Jauh dengan pengalaman lebih daripada 25 tahun yang menyampaikan pendidikan dalam talian.

Mengenai Arden University

Di sini di Arden University , kami percaya bahawa semua orang di mana-mana harus mempunyai akses kepada pendidikan tinggi yang mereka patut. Sama ada anda sudah memegang ijazah pasca menengah atau baru memulakan perjalanan anda ke pendidikan tinggi, Arden mempunyai alat dan hasrat untuk membantu menyediakan pengalaman pembelajaran yang benar-benar menarik dan bermanfaat.

Di Arden, kami percaya bahawa kekangan geografi dan komitmen peribadi dan profesional adalah halangan yang tidak seharusnya menghalang individu yang bercita-cita tinggi untuk mengikuti pendidikan berkualiti tinggi untuk meningkatkan kerjaya mereka. Kami menawarkan pelbagai program melalui Pembelajaran Jarak Jauh dalam talian, dan Learning Blended untuk memberi anda pendidikan yang boleh anda muat di sekitar gaya hidup anda. Platform pembelajaran dalam talian kami dan tutor pakar memberikan sokongan dan bimbingan sepanjang pembelajaran anda, dan untuk memastikan anda dapat memanfaatkan sepenuhnya pelajaran anda.

116439_employment-1280-740.jpg

Apa yang membezakan kita

Kajian ijazah UK anda, dari mana sahaja anda berada

Pendidikan jarak jauh dan pengajaran pembelajaran Pathways - Pathways menjadi semakin berkat kerana penghantaran akses dalam talian menyediakan pelajar. Di sini di Arden, kami mempunyai pengalaman selama 25 tahun untuk mempraktikkan kepakaran kami dalam membangunkan program-program menarik dan berkualiti tinggi, bersama dengan platform pembelajaran dalam talian yang inovatif kami. Kami bangga telah menyokong 50,000 pelajar dari semua peringkat umur dan latar belakang profesional melalui program dalam talian kami, dan terus berdedikasi untuk memaksimumkan kejayaan pelajar kami dengan menyediakan mereka untuk memberi ganjaran kerjaya dalam profesion pilihan mereka.

Arden University menawarkan lebih daripada 50 program sarjana, pascasiswazah, dan diploma dalam talian. Kebanyakan program kami diiktiraf oleh badan profesional seperti Institut Pemasaran Berterusan (CIM), Institut Pengurusan Berkanun (CMI), Persatuan Psikologi British (BPS), dan Persatuan Pengurus Projek (APM). Kami juga merupakan salah satu daripada lima institusi pendidikan di UK yang menawarkan LLB (Hons) darjah dengan Status Kelayakan melalui pembelajaran jarak jauh.

119062_logos3.png

Fokus pada kebolehpasaran

Program dalam talian kami direka dengan kerjaya anda. Tutor kami dilaburkan dalam kejayaan anda di dalam dan di luar kursus kami, dan program kami termasuk peluang untuk menggunakan kemahiran praktikal dalam modul individu dan melengkapkan projek penyelidikan bebas. Apabila melengkapkan salah satu daripada program kami, anda akan dapat menunjukkan pemahaman yang jelas mengenai bidang pengajian anda dan memiliki kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kemajuan kerjaya anda.

Ramai pelajar dalam talian kami telah memulakan kerjaya mereka, ingin bergerak ke peranan yang lebih senior, dan ada yang bersedia untuk meneroka bidang yang sama sekali baru. Sekiranya anda berminat untuk mengkaji salah satu daripada program kami tetapi tidak memenuhi keperluan akademik standard, anda mungkin layak memohon melalui laluan kemasukan yang tidak standard, yang mengambil pandangan lebih holistik mengenai kelayakan dan pengalaman profesional anda semasa semakan permohonan anda proses.

Pilihan pembiayaan

Di Arden, kami percaya bahawa kos tidak boleh menghalang anda memperoleh pendidikan yang berharga. Program ijazah kami kos kurang daripada purata kelayakan UK, tetapi kami mengekalkan standard akademik pendidikan tinggi yang kompetitif.

Kami menawarkan pilihan pendanaan yang fleksibel untuk program kami untuk memastikan pelajar dapat memberi tumpuan kepada pelajaran mereka, bukannya tekanan terhadap kewangan. Yuran kursus anda ditentukan berdasarkan tempat kediaman anda, dan jenis program yang anda belajar.

Apa yang dikatakan oleh pelajar kita

116278_UaNCSiuo.png

"Saya mula mendapat manfaat daripada MBA saya sebelum saya tamat pengajian. Saya merasakan peningkatan rasa hormat dan nilai di tempat kerja daripada rakan-rakan dan atasan saya, sementara peningkatan gaji diikuti tidak lama lagi seperti yang saya harapkan."

Rupinder Singh,

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Pembelajaran jarak jauh telah memberi saya banyak fleksibiliti yang sangat penting. Ini sangat sukar dan memerlukan dedikasi yang lengkap dan pengurusan masa yang baik, tetapi itu adalah sesuatu yang saya capai dan saya sangat bangga."

Laura Benson,

BA (Kepujian) Perniagaan (Pemasaran)

Lokasi