Baca keterangan rasmi

Mengenai EduPlanet Limited

EduPlanet ditubuhkan pada Julai 2012 di England, United Kingdom. Adalah penyedia perkhidmatan perundingan pendidikan, salah satu pilihan terbaik di pasaran untuk pelajar yang ingin membangunkan karier mereka dan melanjutkan pelajaran ke luar negara. Kebanyakan pelajar kami datang dari Amerika Selatan yang bertujuan meningkatkan kemahiran bahasa mereka dan terlibat dalam budaya dan pengalaman hidup di luar negara. Dengan pejabat di Colombia (Bogotá), England (London) dan México (Ciudad de México). EduPlanet bukan agensi tradisional, kami adalah pakar pasaran dan perunding pendidikan, dan kami berhasrat untuk mengintegrasikan institusi rakan kongsi kami dengan strategi pertumbuhan keseluruhan EduPlanet . Ini dilakukan melalui kempen pengambilan merancang, menubuhkan dan memantau belanjawan pemasaran, mengekalkan perkongsian strategik dengan organisasi lain. Lebih khusus lagi, kami menganalisis potensi peluang perniagaan, kami menggunakan pemasaran inovatif untuk meningkatkan kesedaran jenama terhadap institusi rakan kongsi kami.

Ringkasan eksekutif

Mobiliti pelajar makroekonomi Latin-Amerika didorong oleh kepekaan politik bersama dan dalam banyak cara persepsi bahawa negara-negara luar negara menawarkan sistem pendidikan berkualiti tinggi. Kestabilan ekonomi umum Latin-Amerika dan pengantarabangsaan Universiti-universiti tempatan harus meningkatkan trend ini melalui 2014 - 2023, dan memperkuat kedudukan dari Institusi dari luar negara di rantau. Laporan ini menilai faktor-faktor ini dan menyimpulkan bahawa kepakaran pasaran EduPlanet , pengetahuan pengambilan pelajar tempatan dan sokongan operasi dalam negara menyumbang kepada pembangunan institusi luar negeri dalam dua bidang tertentu. Yang pertama adalah memperkukuhkan jenama di pasaran Latin Amerika, ia merangkumi perkongsian Universiti, inisiatif pengambilan Agensi, pengiktirafan kerajaan dan pengambilan pelajar di negara, dan kedua dapat merekrut pelajar sasaran sepanjang tahun, yang akan meningkatkan pengambilan oleh 30 % untuk tahun-tahun berikutnya.117474_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Institusi Rakan Kongsi

 • Universiti Salford Manchester - England
 • Universiti Hertfordshire - England
 • London South Bank University - England
 • Universiti Northampton - England
 • Bath Spa University - England
 • Universiti BPP - England
 • West of Scotland University - Scotland
 • Université Catholique de l'ouest - Perancis
 • Sekolah Pengurusan ESSCA - Perancis
 • Westcliff University - Amerika Syarikat
 • Kingston College - England
 • Kolej Wilayah Cambridge - England
 • The English Studio - England
 • St Lawrence College - Kanada
 • Kolej Loyalist - Kanada
 • LSC - Malta
 • Institut Pengurusan HTMi, Hotel dan Pelancongan - Switzerland

Pengemasan

Untuk pelajar:

 • Kami menyediakan khidmat perundingan satu sama lain, penyerahan permohonan, panduan untuk permohonan visa, persediaan untuk berlepas dan kerja susulan untuk memastikan pelajar transit ke institusi tertentu.
 • Kami menghadiri pameran, pameran, dan institusi utama pelajar untuk meningkatkan profil institusi antara pihak berkepentingan.
 • Kami mempromosikan program institusi melalui saluran media sosial dan mengenal pasti peluang pengiklanan yang berkesan.
 • Kami menasihati para pelajar mengenai keperluan bahasa Inggeris dan menguruskan ujian bahasa rasmi yang diiktiraf oleh institusi rakan kongsi kami.

Untuk Badan dan Universiti Resmi:

 • Kami meningkatkan kesedaran jenama institusi melalui perkongsian kerjasama dengan organisasi tempatan dan universiti.
 • Kami menyampaikan peluang pasaran kepada institusi dan menjana, merekabentuk, mengatur pertemuan dengan institusi rakan dan wakil institusi di Amerika Latin.
 • Kami menganjurkan persembahan untuk pelajar, ahli akademik, badan-badan institusi bagi pihak institusi.
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

EduPlanet

Menguasai isu-isu undang-undang dan dasar yang dibangkitkan oleh Ekonomi Digital. Membangunkan kemahiran perniagaan strategik yang canggih dan juga pengetahuan undang-und ... [+]

Universiti Anglia RuskinGambaran keseluruhan

Menguasai isu-isu undang-undang dan dasar yang dibangkitkan oleh Ekonomi Digital. Membangunkan kemahiran perniagaan strategik yang canggih dan juga pengetahuan undang-undang canggih untuk menjadi pemimpin perniagaan digital atau pengamal undang-undang.

Menguasai undang-undang antarabangsa yang canggih dalam bahasa Inggeris, bersama-sama pengamal undang-undang dari berbagai bidang kuasa dan latar belakang.Manfaat dari kelas kecil: menerima sokongan yang dekat dan membentuk persahabatan seumur hidup.Belajar di pusat undang-undang Cambridge, separuh jalan antara kiraan mahkota dan mahkamah daerah.Sertai Sekolah Undang-undang dengan pelajar yang berpuas hati: siswazah undang-undang kami adalah UK yang paling berpuas hati pada 2015 dan 2016 *Sukarelawan untuk Klinik Undang-undang kami: meletakkan teori undang-undang secara praktikal dengan membantu orang ramaiDapatkan nasihat dan bimbingan dari pakar profesional di skim mentoring kamiMenerima akses ke Perpustakaan Undang-Undang Squire University of Cambridge... [-]
United Kingdom Cambridge
Januari 2020
English
Sepenuh masa
12 - 15 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EduPlanet

Kursus ini menyediakan graduan undang-undang dengan peluang untuk belajar maju dalam bidang utama undang-undang komersial antarabangsa, termasuk Penjualan Barangan Antara ... [+]

UNIVERSITI SALFORDGambaran keseluruhan

Kursus ini menyediakan graduan undang-undang dengan peluang untuk belajar maju dalam bidang utama undang-undang komersial antarabangsa, termasuk Penjualan Barangan Antarabangsa, Undang-Undang Harta Intelek Antarabangsa, Undang-undang Korporat dan Tadbir Urus Antarabangsa, dan Undang-undang dan Rundingan Kontrak Terperinci.

Program ini sangat tertumpu kepada industri dan memuncak dalam Projek Kerjasama Industri. Anda akan memilih satu daripada empat pilihan untuk menyelidik masalah industri yang sebenar dan menyediakan penyelesaian yang dikaji, membantu anda mempraktikkan pembelajaran anda. Anda akan dapat memilih sama ada untuk meneruskan disertasi penyelidikan tradisional berdasarkan masalah perniagaan dunia sebenar atau laporan projek berdasarkan kerja berdasarkan pengalaman pekerjaan atau penempatan.... [-]

United Kingdom Salford
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Hatfield, England, United Kingdom
Alamat
Bandar Mexico, Bandar Mexico, Mexico
Alamat
Carrera 15 # 119 59, Oficina 512
Bogotá, Bogota, Colombia
Alamat
Maxwell Building, 43 Crescent, Salford M5 4WT, UK
M5 4WT Salford, England, United Kingdom