Baca keterangan rasmi

Memastikan bahawa anda berada di landasan yang betul adalah penting bagi kami yang adalah mengapa kita mempunyai pasukan yang berdedikasi, penasihat berkelayakan bersedia untuk membantu dan menyokong anda dalam membuat keputusan ini untuk mengkaji dengan kami.

layanan mesra, menyokong kami berada di tangan untuk memastikan anda mempunyai pengalaman yang cemerlang dari mana perkataan. Ini termasuk pengajar yang berkelayakan dan kakitangan syarahan yang di kalangan industri yang berkaitan dan memenangi anugerah terbaik tutor yang anda boleh harapkan.

Kursus kami juga mempunyai fokus yang lebih kepada memberikan pelajar akses kepada pengalaman pembelajaran yang unik. Ini termasuk kelas master dan peluang rangkaian dengan profesional industri, untuk peluang-peluang keusahawanan dan latihan seperti menjual kerja London'S ikonik Pasar Portobello, Untuk bekerja penempatan dengan majikan berprofil tinggi termasuk Hemingway Design DAN Chanel.

Kedua-dua pusat utama kami yang berpusat di bertenaga, lokasi yang menarik dalam tengah-tengah London. Kami adalah yang terkenal Road raja, Manakala kami Pusat Kensington adalah di tengah-tengah bergaya Portobello. Yang College juga mempunyai hubungan yang erat dan perkongsian dengan banyak organisasi bertaraf dunia sekitarnya, yang telah membawa kepada beberapa pengalaman yang luar biasa bagi pelajar-pelajar kita termasuk pekerjaan di Muzium Victoria dan Albert dan juga Muzium Sains. Kejayaan pelajar kami adalah salah satu daripada banyak perkara yang membuatkan kami menonjol sebagai College. Setiap tahun kami menghasilkan beberapa bintang terang industri seperti bekas pelajar topi kami Justin Smith, yang membantu mewujudkan headpiece yang dipakai oleh Angelina Jolie dalam 'yg merosakkan' Disney.

Kejayaan pelajar-pelajar kita dipadankan dengan berprofil tinggi reputasi negara dan antarabangsa bagi kecemerlangan bertaraf dunia dalam Seni kreatif Termasuk Seni halus, fesyen, Millinery, fotografi, reka bentuk DAN arca. Pendidikan Tinggi dan Akses kepada kursus Pengajian Tinggi juga luar biasa. Walaupun kursus Pengurusan dan Profesional kami, bersama dengan kursus vokasional kami di Malaysia Kesihatan dan Penjagaan, Rambut dan Kecantikan, Perniagaan dan Profesional Pengajian DAN Multimedia, adalah antara yang terbaik di kawasan itu. Kami juga berbangga untuk mengatakan bahawa kami telah dinilai dengan cemerlang oleh PPP. Kami juga tahu setiap pelajar sedang mencari sesuatu yang berbeza, itulah sebabnya kami menawarkan beratus-ratus peluang dari kursus sepenuh masa, sambilan dan petang ke pendidikan tinggi, pembelajaran berasaskan kerja DAN perantisan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Kensington and Chelsea College

... [+]

Masa : Isnin / Isnin / Isnin / Isnin / Jumaat Pelbagai [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
35 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kensington and Chelsea College

laluan ini bertujuan untuk pelajar yang ingin belajar untuk ijazah Undang-undang di Universiti tetapi tidak mempunyai kelayakan masuk yang diperlukan. Diploma kami diikti ... [+]

laluan ini bertujuan untuk pelajar yang ingin belajar untuk ijazah Undang-undang di Universiti tetapi tidak mempunyai kelayakan masuk yang diperlukan. Diploma kami diiktiraf oleh semua Institusi HE: tahun lepas semua pelajar yang berjaya kami pergi untuk belajar undang-undang di Universiti. Ramai pelajar terus belajar undang-undang di universiti-universiti berprestij seperti SOAS, Cambridge, Raja-raja dan Exeter.

[-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
35 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Made in KCC