The Open University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang OU adalah ukuniversiti terbesar 's dan mengetuai dunia dalam kelayakan pembelajaran jarak jauh dalam Pengajian Tinggi.

Mengapa Universiti Terbuka? 1) Fleksibiliti

Julat OU terhadap teknik pembelajaran menyediakan pembelajaran fleksibel seperti tiada universiti lain Sama ada anda berada di rumah, di tempat kerja atau bergerak; kaedah pengajaran yang inovatif OU dan segala peralatan yang memberikan anda fleksibiliti yang anda perlukan dan membawa belajar untuk hidup dengan cara yang tidak pernah dilihat sebelum ini.

2) Sokongan

Sokongan dalam talian seperti tiada universiti lain Secara konsisten menduduki tempat 5 teratas untuk kepuasan pelajar.

3) transformasi kerjaya

Ijazah amat dihargai oleh majikan 80% daripada syarikat-syarikat terkemuka di UK menghantar kakitangan mereka untuk The OU

4) Reputasi

Institusi akademik terbesar di UK Dengan pelajar mencapai potensi mereka di seluruh dunia

This school offers programs in:
  • English

Lihat Law LLB » Lihat Law LLM » Lihat Online BA » Lihat Online MBA » Lihat Online Sijil Pascasiswazah » Lihat Online Sijil » Lihat Online Diploma Pascasiswazah » Lihat Online Diploma » Lihat Online Tahun Penubuhan » Lihat Online BSc » Lihat Online Ijazah Sarjana Muda » Lihat Online MA » Lihat Online MSc » Lihat Online Sarjana » Lihat Health BSc » Lihat Health MSc » Lihat Health Diploma » Lihat Health Certificates » Lihat Health Ijazah Sarjana Muda » Lihat Diploma Pascasiswazah » Lihat Sijil Pascasiswazah » Lihat Sijil » Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

LLB

Bachelor of Laws (Honours)

Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Milton Keynes + 1 lagi

[+]

Tidak ada syarat kemasukan rasmi untuk mengkaji kelayakan ini.

Kemahiran untuk pembangunan kerjaya

[-]

Bachelor of Laws with Honours (graduate entry)

Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 5  October 2018 United Kingdom Milton Keynes + 1 lagi

[+]

akses

Pengetahuan dan kefahaman kemahiran utama

.

Kemahiran untuk pembangunan kerjaya

Kerjaya Relevan

[-]

LLM

Sarjana Undang-undang

Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 7  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Milton Keynes + 1 lagi

Kelayakan ini dirancang untuk mempertimbangkan peranan dan tempat undang-undang dalam dunia yang semakin global dan sesuai untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang serta peguam yang ingin mengembangkan minat mereka. LLM kami mengambil pendekatan undang-undang yang kritikal untuk mengkaji, menggunakan perspektif yang berbeza dan kajian kes untuk menggambarkan, meneroka, membandingkan dan menyontek isu-isu perundangan topikal. Anda akan meneroka interaksi undang-undang, badan pembuat undang-undang, institusi dan pengawal selia dalam konteks antarabangsa, peranan dan fungsi undang-undang dalam masyarakat yang semakin global, dan peranan negara, institusi antarabangsa, dan syarikat multinasional. [+]

Kelayakan ini dirancang untuk mempertimbangkan peranan dan tempat undang-undang dalam dunia yang semakin global dan sesuai untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang serta peguam yang ingin mengembangkan minat mereka.

LLM kami mengambil pendekatan undang-undang yang kritikal untuk mengkaji, menggunakan perspektif yang berbeza dan kajian kes untuk menggambarkan, meneroka, membandingkan dan menyontek isu-isu perundangan topikal.

Anda akan meneroka interaksi undang-undang, badan pembuat undang-undang, institusi dan pengawal selia dalam konteks antarabangsa, peranan dan fungsi undang-undang dalam masyarakat yang semakin global, dan peranan negara, institusi antarabangsa, dan syarikat multinasional. Anda juga akan mempertimbangkan isu undang-undang kontemporari seperti tanggungjawab sosial korporat, jenayah trans-nasional, bantuan kemanusiaan, dan keselamatan.... [-]


Contact