The University of Law Undergraduate Programmes

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Law mempunyai kampus di London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester dan Nottingham serta kursus GDL dan LPC yang diajar di Universiti Exeter, Universiti Reading dan Universiti Liverpool, dan Kursus LPC kami juga diajar di University of East Anglia dari September 2019. Sebelum ini Kolej Undang-undang, kami telah mendapat status universiti pada bulan November 2012. Sekolah Perniagaan kami beroperasi di kampus University of Law di London Bloomsbury, Birmingham, Leeds dan Manchester.

Apa yang benar-benar membezakan kami dari universiti lain adalah kepercayaan kami bahawa pelajar kita harus belajar dalam konteks yang realistik, profesional dan kontemporari. Kami memberi tumpuan kepada latihan berasaskan latihan dan memberi pelajar akses kepada khidmat kerjaya kami yang luas dan pangkalan data kekosongan pekerjaan sebaik sahaja mereka menerima tempat dengan kami. Melalui program pro bono kami, pelajar undang-undang boleh mengasah kemahiran mereka dengan bekerja pada kes-kes sebenar sebelum mereka lulus.


Pelbagai kampus di seluruh UK:

Dengan kampus-kampus yang berpusat di lapan bandar paling menarik dan menarik di UK, The University of Law menawarkan pelbagai pilihan lokasi untuk belajar. Semuanya dekat dengan pusat perdagangan, firma undang-undang dan rangkaian pengangkutan yang berkembang pesat. Kami juga menawarkan pelbagai kursus dalam talian.

Untuk kursus Undang-Undang, Kursus Polis dan Kriminologi, anda boleh memilih dari lapan kampus di lapan bandar di seluruh UK. Kami juga mempunyai kemudahan perpindahan unik kami yang membolehkan para pelajar LLB memilih untuk belajar di satu, dua atau lebih kampus untuk mencuba kehidupan di bandar-bandar yang berlainan semasa pengajian mereka (* T


Pengajaran Inovatif:

Kami mengkhususkan diri dalam mengajar dan memfokuskan tenaga kami untuk membangunkan kaedah pengajaran dan pembelajaran yang inovatif, sangat berkesan yang melengkapkan pelajar untuk kerjaya profesional mereka. Kami mempunyai lebih daripada 250 peguamcara yang berpengalaman dan berpengalaman, barter dan hakim sebagai tutor kami, yang membolehkan kami membantu anda mengembangkan kemahiran praktikal yang boleh membuat semua perbezaan apabila memulakan kerjaya anda dalam undang-undang.


Kerjaya dan Kekerapan:

Kami mempunyai salah satu kerjaya undang-undang dan perkhidmatan majikan yang terbesar di UK, dengan sekumpulan lebih daripada 30 pakar.

Perkhidmatan Perundangan yang didedikasikan oleh University of Law memberikan pelajar akses kepada pengalaman kerja dan peluang pro bono dan kekosongan jawatan secepat mereka menerima tempat mereka. Hasilnya adalah statistik pekerjaan yang sangat baik:

· 92% daripada pelajar LLB UK sepenuh masa kami menamatkan pengajian pada 2017 pekerjaan atau melanjutkan pengajian dalam tempoh enam bulan setelah berjaya menamatkan kursus mereka.

Persekitaran yang Menyokong:

Kami berhasrat untuk menyokong lebih ramai pelajar dari pelbagai latar belakang berbanding sebelum ini untuk mencapai cita-cita kerjaya mereka, oleh itu kami menawarkan pelbagai skim biasiswa dan skim undang-undang yang komprehensif, termasuk peluang pengalaman kerja undang-undang, dengan dana yang banyak terdapat di seluruh kursus kami .

Semua pelajar diberi peluang untuk memanfaatkan sepenuhnya kemudahan dan perkhidmatan kami.

Perkhidmatan Sokongan Hilang Upaya didedikasikan untuk menguruskan apa-apa keperluan yang anda mungkin ada semasa pelajaran anda, termasuk bantuan sementara akibat kecederaan atau penyakit.

Khidmat Penggajian yang komprehensif dan berpengalaman kami memberikan bantuan mendalam dengan menulis CV, teknik wawancara dan panduan kerjaya umum, serta menawarkan banyak peluang untuk meningkatkan pengalaman dan kemahiran anda. Sementara itu, klinik pro bono kami memberi anda peluang untuk bekerja dengan peguam berlatih dalam kes-kes undang-undang sebenar semasa anda belajar.

Kemudahan Perpustakaan dan Pengajian:

Suite IT kami yang serba lengkap, perpustakaan undang-undang yang komprehensif, kawasan pengajian yang tenang dan tempat-tempat sosial yang bersemangat untuk memenuhi semua keperluan pengajian anda. Perkhidmatan perpustakaan kami menyediakan akses kepada lebih daripada 20,000 eBook di dan di luar kampus untuk mencari apa yang anda perlukan apabila anda memerlukannya.

Kehidupan seorang pelajar:

Anda akan menikmati pelbagai aktiviti interaktif dan meriah di dalam dan di luar kelas. Permainan perniagaan, percubaan mengejek dan pertandingan rundingan hanyalah beberapa latihan praktikal yang akan anda ambil untuk membangunkan kemahiran undang-undang anda. Di masa lapang anda, anda boleh menyertai pelbagai kelab dan pertubuhan, pasukan sukan dan jawatankuasa penggalangan dana, atau bahkan memulakan sendiri, serta menikmati sisi kehidupan pelajar yang lebih santai.

Persatuan Pelajar:

Semua pelajar secara automatik ahli Persatuan Pelajar Universiti (SA). SA ditugaskan untuk meningkatkan pengalaman pelajar dan akademik anda dengan mempunyai perwakilan kuat kohort pelajar.

Terdapat pelbagai kelab dan masyarakat di seluruh kampus kami yang dikendalikan oleh SA. Berikut adalah beberapa contoh kelab yang kami jalankan baru-baru ini:

· Kelab Sukan Pengembaraan

· Cake Club

· Persatuan Kebajikan

· Bola sepak

· Rangkaian Wanita

· Yoga

Kursus:

Undang-undang Sarjana Muda, Polis dan Kriminologi:

Kursus LLB siswazah kami menggabungkan keterampilan akademik dengan kemahiran undang-undang praktikal untuk memberikan anda asas asas yang diperlukan untuk memulakan perjalanan anda ke dalam pelbagai kerjaya.

Lebih 90% daripada tutor LLB kami adalah peguam yang berkelayakan, membawa pengalaman praktikal yang luas kepada pengajian anda. Kursus kami boleh didapati sebagai kursus sepenuh masa, dipercepatkan, atau dalam talian, jadi anda boleh memilih kaedah kajian yang paling sesuai dengan keperluan anda. Banyak kursus kami juga datang dengan pilihan Tahun Asas. Di samping itu, kini kami menawarkan ijazah sarjana muda dalam Policing dan Criminology.

Sekolah Musim Panas Kepimpinan Antarabangsa, Berlin:

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami yang berterusan untuk menyokong cita-cita anda, kami menawarkan 2019 pelajar siswazah yang berpeluang untuk menghadiri Sekolah Musim Panas Kepimpinan Antarabangsa kami di Berlin, di mana anda boleh membangunkan kemahiran pekerjaan utama dan meneroka bandar menarik ini dengan rakan-rakan ULaw rakan-rakan anda.

Ini terbuka kepada semua pelajar Sarjana Undang-undang Universiti dan ULaw Business School. Sekiranya anda memohon untuk memulakan pengajian dengan kami pada September 2019, pada kursus ijazah tiga tahun, anda akan dapat memohon untuk Sekolah Musim Panas Kepimpinan kami pada akhir tahun kedua pengajian anda. Butiran lanjut mengenai laman web Universiti Law laman web: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Syarat Kemasukan dan Bayaran:

Keperluan masuk dan Bayaran berbeza-beza mengikut kursus - untuk maklumat lanjut tentang keperluan kemasukan, yuran, pilihan pendanaan dan, Biasiswa dan Biasiswa, lawati laman web Universiti Law.

Pelajar antarabangsa:

Jika anda belajar di University of Law, anda akan menyertai pelajar dari lebih 120 negara yang berbeza, yang menyumbang kepada komuniti antarabangsa yang berkembang di seluruh kampus kami.

Kami mempunyai pasukan Perkhidmatan Sokongan Pelajar yang berada di sini untuk memberikan khidmat nasihat dan bimbingan yang berkaitan dengan kebajikan; dan maklumat tentang keperluan Visa boleh didapati di laman web Universiti Law.


Penginapan - Sarjana Muda:

Bagi pelajar siswazah kami, kami telah mengatur penginapan dengan pakar penyedia penginapan pelajar UK, untuk memastikan anda mempunyai tempat yang selesa untuk hidup semasa anda belajar dengan kami. Penginapan biasanya di flat berkongsi, atau dalam sesetengah kes studio lengkap.

Untuk pelajar sarjana, kami menjamin anda tawaran penginapan pada tahun pertama ijazah anda, jika anda telah menerima kami sebagai pilihan anda dan memohon penginapan pada 30 Mac pada tahun kemasukan * (* T


Hari Terbuka dan Acara:

Hari Terbuka kami adalah cara yang bagus untuk mengetahui tentang kursus kami, menyemak kemudahan kami, dan temui tutor kami dan pelajar semasa. Akan ada ceramah, sesi penyiaran dan lawatan, dan anda akan berpeluang bertanya soalan anda. Kami akan menjadikan hari anda sebagai menarik dan interaktif yang mungkin.

Dari semasa ke semasa, kami juga menawarkan Hari Terbuka Dalam Talian untuk kursus kami. Jadi, jika anda tidak boleh membuatnya di salah satu Kampus Terbuka di kampus kami, anda masih berpeluang untuk mengetahui sama ada untuk belajar di University of Law dan bertanya soalan anda dalam talian.

Untuk Pelajar Antarabangsa, anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut tentang belajar dengan kami, dengan melawat kami di acara luar negara.

Lokasi UK:

Kursus Undang-undang Sarjana Muda boleh didapati di lapan kampus: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester dan Nottingham.

Butiran lanjut mengenai semua lokasi kami ada di laman web Universiti of Law, halaman Lokasi.

Universiti Undang-Undang

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

Universiti Undang-Undang

Temple Circus

Way Temple

Bristol

BS1 6HG

Universiti Undang-Undang

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Universiti Undang-Undang

Braboeuf Manor

Jalan Portsmouth

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Universiti Undang-Undang

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Universiti Undang-Undang

14 Store Street

London

WC1E 7DE

Universiti Undang-Undang

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

Universiti Undang-Undang

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Lokasi

Guildford

Alamat
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, England, United Kingdom
Telefon
+44 (0)1483 216000

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami