Ulearn

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ulearn Universe

Ulearn telah bekerjasama dengan lebih 100 universiti di UK, Amerika Syarikat dan Kanada.

Ulearn Universe termasuk Universiti berprestij di seluruh UK, menawarkan beratus-ratus kursus, termasuk yang paling dicari, kursus yang menumpukan kerjaya, panning melalui domain yang paling popular.

Ulearn - Melabur di Masa Depan

Ulearn telah ditubuhkan untuk memenuhi keperluan pembelajaran dalam talian dalam sektor pendidikan. Kami menawarkan portfolio perkhidmatan yang meluas kepada pembekal Pendidikan Lanjutan, serta bekerja secara langsung dengan pelajar dan majikan yang menawarkan pendidikan dan latihan berkualiti tinggi.

Kami mempunyai pakar dalam latihan inovatif untuk dekad yang lalu, menyampaikan perantis, kelayakan NVQ, literasi dan numerasi, program sijil dan kursus pendek yang memenuhi keperluan majikan dan individu yang berminat untuk meningkatkan dan memperluaskan asas pengetahuan mereka.

Program kami direka bentuk untuk melengkapkan peruntukan latihan dalaman majikan dan meningkatkan pengetahuan dan kemahiran setiap pelajar dengan menilai kecekapan teras mereka terhadap standard kebangsaan. Dengan satu pasukan yang terdiri daripada latar belakang pendidikan dan industri, kami mempunyai gabungan pengalaman akademik dan praktikal yang tepat untuk memberikan penyelesaian latihan yang luar biasa kepada majikan dan pelajar sambil menyokong penyedia FE untuk memenuhi sasaran kritikal.

Perkhidmatan Pendidikan

Ulearn bertujuan untuk membantu bakal pelajar untuk membuat pilihan yang tepat untuk masa depan mereka. Kami menyediakan pengalaman pendidikan yang luar biasa untuk membantu anda berjaya dalam dunia yang berdaya saing dan berdaya saing di dunia semasa belajar.

Ulearn Advantage

Jika anda ingin belajar di universiti di tengah-tengah bandar yang memberi tumpuan kepada mengubah dunia untuk esok yang lebih baik, anda memilih tempat yang tepat. Kami tidak menggunakan formula khas untuk memilih pelajar. Kami melihat setiap permohonan pemohon, akademik dan peribadi, untuk memilih pelajar yang sesuai dengan komuniti kami dengan pelbagai latar belakang.

Ulearn Education - Partnerships

Ulearn Education adalah perantara pendidikan dan dengan bangga mengumumkan bahawa kami berminat dengan DMU dalam memudahkan perkongsian universiti.

Ulearn Education mempunyai pelbagai kenalan di pelbagai universiti pendidikan tinggi di seluruh dunia termasuk UK dan merancang untuk membina perkongsian Global melalui kerjasama dengan institusi yang berpikiran sama di seluruh dunia. Perkongsian meningkatkan jenama global anda dan mempercepat pertumbuhan anda.

Perkongsian boleh melibatkan pelbagai aktiviti, seperti penyelidikan bersama , pembangunan profesional yang berterusan, fakulti atau pertukaran pelajar , pertemuan budaya atau inisiatif mengajar .

Baru-baru ini, Naib Canselor dan Pendaftar "Universiti Gambia" dan Naib Canselor Universiti Sialkot mengadakan mesyuarat formal dengan jabatan perkongsian DMU dan kedua-dua pihak dengan jelas menyatakan niat untuk terlibat dalam GPA (Perjanjian Perkembangan Umum) dan TNE ( Pendidikan Transnasional Inovatif).

122178_ScreenShot2019-10-03at9.59.57PM.png 122179_ScreenShot2019-10-03at10.00.09PM.png

Ulearn - Pengurus kemasukan mesra anda

Ulearn akan mendedikasikan kaunselor yang ramah yang mempunyai kepakaran dalam menguruskan kemasukan pelajar dan keperluan pelajar yang lain.

Kami di Ulearn akan membantu anda bergerak lancar ke universiti anda - dari menganjurkan latihan IELTS, kepada visa pelajar, formaliti kemasukan dan juga penginapan. Kami mempunyai pengalaman yang baik dalam membantu pelajar mendapatkan tempat duduk di universiti terbaik di UK dan juga membantu memuktamadkan tempat mesra pelajar dan anggaran untuk penginapan.

Anda akan menerima sokongan walaupun sebelum anda tiba, membantu anda dalam proses kemasukan. Pasukan perkhidmatan pelajar kami sentiasa bersedia untuk membantu anda dengan sebarang bantuan yang anda perlukan dalam kemasukan atau sebarang pertanyaan yang mungkin anda miliki. Kami juga mengatur lawatan Kampus jika anda ingin mempunyai pengalaman pertama universiti sebelum memohon.

Dengan sokongan akademik, emosi dan praktikal dari Ulearn , anda akan dapat melakukan yang terbaik dan memberi tumpuan sepenuhnya kepada pelajaran anda.

Bagaimana Ulearn dapat membantu

Pasukan penasihat antarabangsa yang ramah akan memberikan semua bantuan yang anda perlukan untuk menyesuaikan diri dengan kehidupan pelajar di England. Mereka akan memaklumkan anda mengenai sebarang masalah peribadi atau kebajikan yang berkaitan dengan imigresen, memuktamadkan penginapan anda, berhubung dengan pelajar lain dari universiti yang sama

Penasihat Ulearn juga pakar dalam memberi anda maklumat dan nasihat mengenai pelbagai isu, dari membuka akaun bank, lulus pelajar, biasiswa dan bendahari, mendaftar dengan doktor dan mencari jalan anda.

Sekiranya anda memerlukan pengalaman pertama di universiti sebelum anda menyertai, kami juga menganjurkan lawatan universiti yang mesra supaya anda boleh berjalan di sekitar kampus universiti dan mempunyai pengalaman yang pertama mengenai kampus universiti, perpustakaan dan bercakap dengan pelajar yang belajar di universiti .

Lokasi

Halifax

Alamat
The Elsie Whiteley Innovation Centre
Hopwood Lane

HX1 5ER Halifax, England, United Kingdom