Baca keterangan rasmi

Mengapa memilih Lincoln?

Sejak dibuka oleh Queen Elizabeth II pada tahun 1996 , University of Lincoln telah melabur lebih daripada 300 juta pound dalam bangunan dan kemudahannya. Persekitaran berpusatkan pelajar moden didasarkan pada marina Brayford Pool yang indah, dan semua keperluan pelajar adalah sama ada di kampus atau berjalan kaki singkat. University of Lincoln adalah ke-17 di UK di The Guardian University Guide 2020 , juga dianugerahkan Emas dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran dan juga ditempatkan di UK ke 10 untuk kemudahan universiti di Times Higher Education Student Survey Survey 2018.

Salah satu bandar bersejarah yang hebat di dunia, Lincoln terkenal dengan perpaduannya yang lama dan baru . Lincolnshire adalah tempat kelahiran ahli fizik dan ahli matematik yang terkenal Sir Isaac Newton, dan Perdana Menteri wanita pertama UK, Margaret Thatcher. Baru-baru ini bandar Lincoln telah dipaparkan di Downton Abbey dan The Da Vinci Code.

Komuniti siswazah global University of Lincoln termasuk lebih daripada 90,000 bekas pelajar di seluruh 135 negara . Graduan Lincoln telah berjaya mendapatkan pekerjaan di syarikat dan organisasi utama di seluruh dunia, termasuk BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, dan Rockstar Games.

Pengalaman yang unik

Steep Hill yang terkenal di bandar ini - jalan berbatu yang indah yang dibarisi dengan kedai-kedai dan kedai butik - menyediakan gerbang ke daerah Quarter Cathedral dan Bailgate yang bersejarah di mana kedai-kedai dan kafe-kafe yang bebas terletak di antara dinding-dinding zaman pertengahan Lincoln Castle dan keagungan Lincoln Cathedral.

Upacara pengijazahan di University of Lincoln berlaku dalam suasana bersejarah Lincoln Cathedral, membantu anda membuat kenangan yang akan berlangsung seumur hidup.

Memandangkan makanan tempatan yang menarik di sini adalah suatu keharusan, dari sosis Lincolnshire yang terkenal dengan keju yang lazat dan roti plum buatan sendiri. Lincoln adalah rumah kepada pelbagai restoran dan kafe yang mengkhususkan diri dalam masakan dari seluruh dunia. Contohnya termasuk Cina, Korea, Sepanyol, Yunani dan Mexico. Terdapat juga pelbagai kedai makanan timur dan Eropah dan tukang daging halal. Jangan terlepas Pasaran Krismas yang terkenal di bandar ini pada bulan Disember.

Fokus kepada kebolehpasaran

Setiap tahun Universiti mengalu-alukan pelbagai penceramah tetamu yang menyampaikan ceramah inspirasi di bidang masing-masing sebagai sebahagian daripada siri ceramah Lives Great kami. Contoh terdahulu termasuk penyampai BBC Chris Packham dan jurutera angkasa ExoMars Abbie Hutty.

Pendekatan University of Lincoln untuk bekerja dengan majikan telah diakui menerusi beberapa siri anugerah dan penghargaan negara, termasuk Lord Stafford Award (2011) sebagai pengiktirafan perkongsian dengan perniagaan, dan Anugerah Pendidikan Tinggi Times untuk Penglibatan Majikan Cemerlang (2012 ).

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

University of Lincoln

Undang-undang Konflik dan Bencana LLM direka untuk mereka yang ingin membangunkan kepakaran pakar dalam Undang-undang Konflik dan Bencana. ... [+]

Kursus

Undang-undang Konflik dan Bencana LLM direka untuk mereka yang ingin membangunkan kepakaran pakar dalam Undang-undang Konflik dan Bencana.

Matlamat program ini adalah untuk melengkapkan pelajar dengan pemahaman kritikal bagaimana undang-undang, dasar dan amalan memberi kesan kepada konflik dan bencana dalam situasi manusia dan persekitaran.

Disertasi yang besar diperlukan sebagai sebahagian daripada kajian anda, yang direka untuk membolehkan anda meningkatkan kemahiran penyelidikan ketika anda melakukan penyidikan terperinci di kawasan pilihan anda.

Modul

Keadilan Jenayah Antarabangsa (Opsyen) †Undang-undang Alam Sekitar Antarabangsa (Pilihan) †Hak Asasi Manusia Antarabangsa (Teras)EU sebagai Pelakon Global: Undang-undang Hubungan Luar EU (Pilihan) †... [-]
United Kingdom Lincoln
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Undang-undang Antarabangsa LLM direka untuk mereka yang ingin membangunkan kepakaran pakar dalam undang-undang antarabangsa. Program ini memberikan anda peluang u ... [+]

Program Undang-undang Antarabangsa LLM direka untuk mereka yang ingin membangunkan kepakaran pakar dalam undang-undang antarabangsa.

Program ini memberikan anda peluang untuk membangunkan pemahaman yang mendalam tentang undang-undang berkaitan dengan mata pelajaran utama antarabangsa. Anda digalakkan untuk mempertimbangkan peranan undang-undang dalam hal ehwal antarabangsa dan untuk membangunkan pemahaman kritikal tentang bagaimana undang-undang itu mempengaruhi semua aspek aktiviti antarabangsa, dari perdagangan dan pendakwaan jenayah, kepada penggunaan kekerasan dalam hubungan antarabangsa, hak asasi manusia dan melindungi Alam sekitar.

Anda akan mempunyai peluang untuk meneliti peranan dan hubungan organisasi dan institusi antarabangsa seperti PBB, Mahkamah Keadilan Antarabangsa dan EU. Kandungan program dimaklumkan oleh perdebatan terkini dan perkembangan dalam undang-undang antarabangsa dan bertujuan untuk melibatkan pelajar dalam kes-kes dan dilema dunia nyata.... [-]

United Kingdom Lincoln
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Undang-Undang Korporat dan Perdagangan LLM Antarabangsa direka untuk para siswazah dan profesional undang-undang yang ingin membangunkan kepakaran pakar pakar yang diperl ... [+]

Kursus

Undang-Undang Korporat dan Perdagangan LLM Antarabangsa direka untuk para siswazah dan profesional undang-undang yang ingin membangunkan kepakaran pakar pakar yang diperlukan dalam ekonomi global hari ini.

Kepentingan sempadan negara semakin berkurangan dan pengetahuan yang komprehensif tentang undang-undang yang mengawal perdagangan antarabangsa dan hubungan perdagangan adalah sangat penting. Program ini memberi peluang kepada anda untuk membangun pengetahuan mendalam tentang undang-undang dan peraturan-peraturan yang mengatur aktiviti korporat dan komersil di seluruh sempadan negara.

Membolehkan anda untuk merenungkan dimensi swasta dan awam peraturan undang-undang yang diperlukan untuk mengawal ekonomi dunia, program ini bertujuan untuk menyediakan anda untuk bertindak balas terhadap perubahan dan dinamik hubungan undang-undang antara syarikat, individu dan negara.... [-]

United Kingdom Lincoln
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Change your World at the University of Lincoln

Alamat
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, England, United Kingdom