Baca keterangan rasmi

Pengajaran dan penyelidikan bertaraf dunia

University of Lincoln telah dianugerahkan emas dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran 2017, dinilai sebagai menyampaikan pengajaran, pembelajaran dan hasil secara konsisten untuk para pelajarnya. Universiti juga telah menubuhkan reputasi antarabangsa untuk kualiti pengajaran dan penyelidikan, dengan para akademik dan pelajar bekerjasama dalam projek-projek utama di seluruh kawasan yang berbeza-beza sebagai rawatan kanser, pemuliharaan air dan teknologi rendah karbon.

Universiti Lincoln telah dipuji oleh Badan Jaminan Kualiti untuk pendekatannya untuk meningkatkan peluang pembelajaran pelajar. Lincoln menduduki ranking sebagai 50 institusi UK teratas dalam kedua-dua The Guardian University Guide 2018 dan Panduan Universiti Lengkap 2017. Universiti Lincoln juga telah dinamakan di sepuluh besar UK untuk kepuasan pelajar oleh pelajar pascasiswazah dan antarabangsa di Anugerah Pilihan Pelajar Whatuni 2017.

Lokasi pusat bandar bersejarah

Kampus yang memenangi anugerah University of Lincoln menyediakan persekitaran yang moden dan berpusatkan pelajar di Marina Brayford Pool yang indah, di mana semua yang anda perlukan berada di kampus atau hanya berjalan kaki singkat di pusat bandar. Dengan istana zaman pertengahan dan salah satu katedral terbaik di Eropah, Lincoln mempunyai sejarah dan rumah galeri, pawagam, membeli-belah, restoran, bar dan kelab malam.

Fakta Utama Mengenai Universiti Lincoln

1. Sebuah universiti yang bekerja dengan bandar dan seluruh negara

 • Universiti telah melabur kira-kira £ 200 juta di Kampus Kolam Brayford yang menakjubkan yang telah mengubah tapak pusat brownfield pusat bandar, menghidupkan semula kawasan itu dan menarik pelaburan dari sektor runcit, rekreasi dan hartanah. Kami merancang untuk melabur lebih £ 130 juta di kampus selama beberapa tahun akan datang.
 • University of Lincoln dianggarkan bernilai lebih dari 300 juta pound kepada ekonomi tempatan, menggandakan kadar pertumbuhan ekonomi tempatan, dan mewujudkan lebih daripada 3,000 pekerjaan baru.
 • Pusat inkubasi perniagaan yang memenangi anugerah universiti, Sparkhouse, telah menyokong lebih daripada 300 perniagaan baru dan berkembang untuk menubuhkan diri di rantau ini dan mewujudkan lebih 450 pekerjaan baru.

2. Menyokong industri UK dan ekonomi

 • Lincoln diiktiraf kerana menerajui usaha dalam perkongsian yang berjaya dengan perniagaan. Ini diserlahkan dalam ulasan baru-baru ini dalam hubungan antara industri dan akademik oleh Sir Andrew Witty dan Sir Tim Wilson.
 • Pusat Pengeluaran Makanan Kebangsaan di kampus Holbeach di Universiti adalah kemudahan latihan terkini yang ditaja dan dikemaskini oleh industri makanan berbilang bulat.
 • Universiti menyampaikan pembelajaran berasaskan pembelajaran untuk industri dan Kementerian Pertahanan, meningkatkan kemahiran tenaga kerja dan menyelamatkan pembayar cukai UK berjuta-juta pound.
 • Lincoln membuka sekolah kejuruteraan pertama yang dibina di UK selama 25 tahun dengan kerjasama Siemens plc. Pendekatan perintis untuk bekerja dengan majikan telah diakui melalui beberapa siri anugerah dan anugerah kebangsaan, termasuk Anugerah Pendidikan Tinggi Times dan Anugerah Lord Stafford.
 • Universiti telah mewujudkan pusat bandar baru Lincoln Science dan Inovasi Park dengan kerjasama Koperasi Lincolnshire sebagai pusat pelaburan dalam bidang sains dan teknologi. Perdana Menteri Joseph Banks Laboratories dibuka pada bulan September 2014.
 • Kepakaran para akademik dan graduan Lincoln tertanam dalam syarikat-syarikat nasional dan tempatan melalui Perkongsian Pengetahuan Pengetahuan.
 • Penyelidikan kontrak dan perundingan yang dibeli dari Universiti oleh perniagaan dan sektor awam dalam tempoh lima tahun yang lalu bernilai hampir £ 16 juta.

3. Penyelidikan dengan kesan sebenar untuk orang dan masyarakat

 • University of Lincoln menghasilkan penyelidikan utama dunia di banyak bidang.
 • Lebih daripada separuh (53%) penyelidikan yang dikemukakan oleh Universiti ke Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan kebangsaan 2014 telah diberi penilaian yang sangat baik di peringkat antarabangsa atau dunia - standard tertinggi yang mungkin.
 • Staf akademik Universiti ini mempunyai lebih daripada 60 profesor substantif, yang menyokong budaya penyelidikan yang berkembang maju dan pengalaman pelajar berkualiti tinggi.
 • Universiti ini menempatkan lebih daripada 40 pusat penyelidikan dan kumpulan penyelidikan, menyiasat subjek dari Kejuruteraan Visi dan Sistem Autonomi ke Pemuliharaan dan Warisan Budaya.
 • Projek penyelidikan utama dari masyarakat manfaat universiti di kawasan-kawasan yang bervariasi sebagai pembangunan vaksin baru, teknologi makanan pertanian, pengimejan perubatan untuk diagnosis kanser, pengawasan anti-pengganas, pemuliharaan bangunan bersejarah, rawatan insomnia dan pembangunan bahasa kanak-kanak.
 • Pendekatan pelbagai disiplin memastikan banyak projek melibatkan pakar dari seluruh Sekolah dan Kolej Universiti yang berbeza. Contohnya, Institut Lincoln untuk Kesihatan menyatukan kepakaran yang merangkumi sains berasaskan makmal untuk mengetengahkan campur tangan perubatan.
 • Universiti ini komited untuk mengajar penyelidikan dalam kurikulumnya, memberikan peluang kepada mahasiswa untuk bekerja dengan pelajar pascasiswazah dan staf akademik dalam projek penyelidikan melalui inisiatif Pelajar Lincoln sebagai Pelaksana.

4. pelajar yang sangat berpuas hati

 • Lincoln berada di kedudukan ke-11 di UK untuk kepuasan pelajar dalam Kajian Pelajar Kebangsaan (NSS) 2016. Di samping itu, Lincoln telah menduduki tempat ke-1 dalam pelbagai bidang subjek NSS termasuk Zoologi, Pengangkutan dan Perjalanan, Reka Bentuk, Biokimia dan Sains Haiwan.
 • Universiti ini komited untuk membangunkan graduan yang giat, dengan pelajar Lincoln menikmati prospek siswazah yang baik dan ramai yang memulakan perniagaan mereka sendiri yang berjaya. Sembilan puluh lima peratus daripada graduan yang paling baru-baru ini berada di tempat kerja atau melanjutkan pengajian enam bulan selepas menamatkan kursus mereka, dengan hampir tiga perempat dalam peranan peringkat siswazah [Destinasi Lawat Leaf dari Kajian Pendidikan Tinggi 2014/15, yang diterbitkan pada bulan Julai 2016].
 • Bekerjasama dengan Kesatuan Pelajar membolehkan Universiti Lincoln sentiasa meningkatkan pengalaman pelajar yang hebat

5. Komitmen terhadap kecemerlangan akademik

 • Dalam kajian Agensi Jaminan Kualiti yang paling terkini, Universiti menerima hasil yang sangat baik dan dipuji untuk cara inovatif di mana ia memberikan suara murid-muridnya.
 • Lincoln berbangga mendapat pengiktirafan oleh beberapa badan profesional, termasuk Majlis Perubatan dan Kebidanan, Royal Pharmaceutical Society of Great Britain, Majlis Profesion Kesihatan, Majlis Kerja Sosial Umum, Persatuan Psikologi British, Majlis Kebangsaan untuk Latihan Wartawan, Latihan Berkala Majlis, Institut Kesihatan Bertauliah, Institut Personel dan Pembangunan Chartered, Institut Logistik dan Pengangkutan Chartered, Persatuan Undang-Undang, Majlis Peguam dan Institut Sains Bioperubatan.

6. Penglibatan global

 • Sekitar 100 kebangsaan yang berbeza diwakili di kalangan pelajar Universiti Lincoln.
 • Universiti mempunyai perkongsian dengan universiti-universiti utama di seluruh dunia dan Pusat Kajian Antarabangsa berusaha untuk memperluaskan jangkauan globalnya.
 • Universiti Lincoln menyokong syarikat dan pertubuhan multinasional dalam keperluan pendidikan, latihan, penyelidikan dan perundingan mereka.
 • Universiti telah memainkan peranan utama dalam perayaan tempatan, kebangsaan dan antarabangsa yang menandakan ulang tahun ke 800 Magna Carta pada tahun 2015, termasuk penciptaan 1215.today - platform seni digital baru yang disokong oleh Majlis Kesenian England.

7. Memandu perubahan dalam pendidikan tinggi

 • Universiti ini mengetuai projek Landskap Pembelajaran perintis untuk merancang ruang akademik masa depan.
 • Lincoln mengetuai Pelajar inovatif sebagai projek Pengeluar, inisiatif yang dibiayai oleh Akademi Pendidikan Tinggi yang direka untuk menyiasat dan menggalakkan penglibatan pelajar dalam penyelidikan dari awal pengajian mereka.
 • Naib Canselor Lincoln Profesor Mary Stuart adalah Ahli Lembaga Pembiayaan Pendidikan Tinggi untuk England dan Timbalan Pengerusi Perikatan Universiti.

8. Fokus komuniti yang kuat

 • Universiti Lincoln adalah penyokong Festival Buku Lincoln, Anugerah Perniagaan Lincolnshire, Anugerah Sukan Lincolnshire dan Festival Kekerapan Budaya Digital.
 • Kampus Brayford menawarkan tempat-tempat seni yang hebat di Pusat Seni Pertunjukan Lincoln, salah satu teater terbesar di rantau ini, tempat muzik Live Engine Shed dan galeri seni Projek Plus.
 • Universiti ini menganjurkan pelbagai kuliah umum percuma, termasuk siri ceramah siri Great Lives yang membawa pakar-pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk berkongsi pengalaman, pengalaman dan kepakaran mereka. Pembicara telah memasukkan Sir John Hurt, Profesor Lord Robert Winston, dan Baroness Susan Greenfield.
 • Universiti Lincoln adalah rakan kongsi di Lincoln Cultural and Arts Partnership, sebuah badan yang menyatukan organisasi awam dan swasta di seluruh bandar untuk menyokong dan meningkatkan pelancongan dan ekonomi pengunjung.
 • Siren FM, bertempat di studio standard industri di Lincoln School of Film & Media, adalah stesen radio komuniti berskala besar pertama di UK yang dianjurkan oleh sebuah universiti. Ia dinamakan Stesen Radio Timur Midlands pada tahun 2013 dan 2014.
 • Setiap tahun, lebih daripada 1,500 pelajar Lincoln menyumbang kira-kira 15,000 jam sukarela kepada projek komuniti berharga di dalam dan di sekitar bandar raya dan wilayah Lincolnshire yang lebih luas. Jumlah nilai ekonomi jam sukarela yang dijalankan oleh komuniti Universiti dianggarkan hampir £ 500,000.

9. Mobiliti sosial dan kepelbagaian

 • Universiti ini komited untuk meningkatkan aspirasi di antara 14 hingga 19 tahun, dan bekerja dengan sekolah tempatan dan negara untuk mempromosikan dan membantu perkembangan Pendidikan Tinggi.
 • Sebagai sebahagian daripada program Rangkaian Kebangsaan untuk Program Kerjasama Kolaborasi (NNCO), University of Lincoln mengetuai Rangkaian Outreach Lincolnshire, yang menggalakkan dan menyokong lebih ramai anak muda dari sekolah dan kolej tempatan untuk mengakses pendidikan tinggi.
 • Pada 2013 Lincoln menyertai Rangkaian Yayasan Sorrell dan Universiti menjadi tuan rumah Kelab Seni dan Rekaan Sabtu. Acara program percuma untuk murid sekolah menengah tempatan ini menggalakkan kreativiti dengan menyediakan tuisyen pakar dalam mata pelajaran reka bentuk dengan akses kepada kemudahan universiti terkemuka di universiti
 • Universiti ini menyokong para pelajar daripada latar belakang yang kurang bernasib baik dengan menawarkan sejumlah bendahari dan biasiswa. Ini termasuk Biasiswa Universiti Lincoln, Biasiswa Naib Canselor, Biasiswa Cemerlang, Biasiswa Siswazah Lincoln dan Bursary Blackburn. Melalui perkongsian industrinya, ia juga menawarkan Beasiswa Santander dan Siemens Engineering Bursaries.

10. Kualiti dan kejayaan dalam beberapa tahun yang singkat

 • Universiti Lincoln adalah kampus pusat bandar baru pertama yang akan dibina dalam 25 tahun terima kasih kepada langganan awam dan swasta yang menyumbang £ 32 juta.
 • Kampus Lincoln dibuka secara rasmi oleh Her Majesty The Queen pada tahun 1996. Bekas University of Lincolnshire dan Humberside menjadi Universiti Lincoln pada tahun 2001.
 • Universiti kini menjadi tuan rumah sekitar 13,000 pelajar dan 1,500 kakitangan di seluruh kampus di Lincoln, Riseholme dan Holbeach.
 • Kesatuan Pelajar Universiti Lincoln telah memenangi Anugerah Kesatuan Pelajar Tahun di Anugerah Kesatuan Kebangsaan Pelajar (NUS) 2014.
 • Kemudahan Universiti digunakan sebagai Kem Latihan Pra-Permainan oleh atlet Paralimpik menjelang Olimpik dan Sukan Paralimpik London 2012.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

University of Lincoln

Undang-undang Konflik dan Bencana LLM direka untuk mereka yang ingin membangunkan kepakaran pakar dalam Undang-undang Konflik dan Bencana. ... [+]

Kursus

Undang-undang Konflik dan Bencana LLM direka untuk mereka yang ingin membangunkan kepakaran pakar dalam Undang-undang Konflik dan Bencana.

Matlamat program ini adalah untuk melengkapkan pelajar dengan pemahaman kritikal bagaimana undang-undang, dasar dan amalan memberi kesan kepada konflik dan bencana dalam situasi manusia dan persekitaran.

Disertasi yang besar diperlukan sebagai sebahagian daripada kajian anda, yang direka untuk membolehkan anda meningkatkan kemahiran penyelidikan ketika anda melakukan penyidikan terperinci di kawasan pilihan anda.

Modul

Keadilan Jenayah Antarabangsa (Opsyen) †Undang-undang Alam Sekitar Antarabangsa (Pilihan) †Hak Asasi Manusia Antarabangsa (Teras)EU sebagai Pelakon Global: Undang-undang Hubungan Luar EU (Pilihan) †... [-]
United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Undang-undang Antarabangsa LLM direka untuk mereka yang ingin membangunkan kepakaran pakar dalam undang-undang antarabangsa. Program ini memberikan anda peluang u ... [+]

Program Undang-undang Antarabangsa LLM direka untuk mereka yang ingin membangunkan kepakaran pakar dalam undang-undang antarabangsa.

Program ini memberikan anda peluang untuk membangunkan pemahaman yang mendalam tentang undang-undang berkaitan dengan mata pelajaran utama antarabangsa. Anda digalakkan untuk mempertimbangkan peranan undang-undang dalam hal ehwal antarabangsa dan untuk membangunkan pemahaman kritikal tentang bagaimana undang-undang itu mempengaruhi semua aspek aktiviti antarabangsa, dari perdagangan dan pendakwaan jenayah, kepada penggunaan kekerasan dalam hubungan antarabangsa, hak asasi manusia dan melindungi Alam sekitar.

Anda akan mempunyai peluang untuk meneliti peranan dan hubungan organisasi dan institusi antarabangsa seperti PBB, Mahkamah Keadilan Antarabangsa dan EU. Kandungan program dimaklumkan oleh perdebatan terkini dan perkembangan dalam undang-undang antarabangsa dan bertujuan untuk melibatkan pelajar dalam kes-kes dan dilema dunia nyata.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Undang-Undang Korporat dan Perdagangan LLM Antarabangsa direka untuk para siswazah dan profesional undang-undang yang ingin membangunkan kepakaran pakar pakar yang diperl ... [+]

Kursus

Undang-Undang Korporat dan Perdagangan LLM Antarabangsa direka untuk para siswazah dan profesional undang-undang yang ingin membangunkan kepakaran pakar pakar yang diperlukan dalam ekonomi global hari ini.

Kepentingan sempadan negara semakin berkurangan dan pengetahuan yang komprehensif tentang undang-undang yang mengawal perdagangan antarabangsa dan hubungan perdagangan adalah sangat penting. Program ini memberi peluang kepada anda untuk membangun pengetahuan mendalam tentang undang-undang dan peraturan-peraturan yang mengatur aktiviti korporat dan komersil di seluruh sempadan negara.

Membolehkan anda untuk merenungkan dimensi swasta dan awam peraturan undang-undang yang diperlukan untuk mengawal ekonomi dunia, program ini bertujuan untuk menyediakan anda untuk bertindak balas terhadap perubahan dan dinamik hubungan undang-undang antara syarikat, individu dan negara.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Change your World at the University of Lincoln

Alamat
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, United Kingdom