Baca keterangan rasmi

Dapatkan kelayakan yang bernilai dari mana saja di dunia

Apa pun lokasi anda, anda boleh mendapat kelayakan yang bernilai dari University of London dengan belajar di University of London International Programs.

Akademi Antarabangsa Universiti London bekerjasama dengan 11 Kolej Universiti London untuk menawarkan program pembelajaran fleksibel dan jarak jauh di seluruh dunia.

"Bertemu individu yang berfikiran sama, bekerja melalui isu-isu bersama, memperluas cakrawala kita, membina aspirasi dan impian - yang tidak ternilai." Olga Zhukova MBA pelajar - Program Universiti Antarabangsa London - ceramah mengenai Plenary MBA.

Pemimpin global dalam pembelajaran jarak jauh

Sejak penubuhannya pada 1858, Program Universiti Antarabangsa London telah memperkayakan kehidupan ribuan pelajar di seluruh dunia. Ia telah menjadi pemimpin global dalam kajian jarak dan fleksibel, dengan lebih daripada 54,000 pelajar di lebih 180 buah negara.

Bentuk dunia

Bekas pelajar dan alumni telah membantu membentuk dunia. Bukan sahaja mereka mengatasi banyak halangan peribadi untuk belajar, tetapi mereka juga telah memenangi hadiah Nobel, negara-negara yang ditadbir dan kerja-kerja kesusasteraan hebat yang ditulis.

Program yang sesuai dengan anda

Sama ada anda seorang siswazah, atau profesional yang ingin mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya, Program Universiti Antarabangsa London mempunyai program yang sesuai dengan anda.

Anda boleh memilih dari lebih 100 darjah, diploma, sijil dan modul individu di peringkat sarjana atau pasca siswazah. Sekiranya anda ingin menukar karier, kaedah kajian fleksibel bermakna anda dapat meningkatkan kemahiran anda tanpa berhenti kerja semasa anda.

Jarak, pembelajaran dalam talian dan fleksibel

Sekiranya anda ingin mendapatkan kelayakan yang akan membantu anda mengembangkan atau mengubah kerjaya anda, atau jika anda berminat untuk membincangkan subjek yang memberi inspirasi kepada anda, kami boleh menawarkan:

  • fleksibiliti
  • bahan kajian
  • sokongan pembelajaran
  • dan kelayakan.

Belajar mengikut kadar yang sesuai dengan anda

Anda tidak perlu menahan hidup anda untuk belajar. Tempoh kajian fleksibel kami - dengan pilihan untuk belajar sepenuh masa atau sambilan - membolehkan anda menyesuaikan kajian anda di sekitar keluarga dan komitmen kerja anda.

Pelajar di mana sahaja anda berada

Jika anda melakukan perjalanan untuk bekerja atau mempunyai rancangan untuk bergerak ke luar negara, jangan risau - anda boleh mengambil pelajaran dengan anda terima kasih kepada persekitaran pembelajaran dalam talian kami. Anda juga boleh menetapkan peperiksaan di pusat peperiksaan di seluruh dunia.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

University of London LLM

Dapatkan University of London LLM dengan pembelajaran jarak jauhLLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah undang-undang pascasarjana yang diiktiraf di peringkat antaraban ... [+]

Dapatkan University of London LLM dengan pembelajaran jarak jauh

LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah undang-undang pascasarjana yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, setanding dengan MBA dalam perniagaan dan pengurusan.

Berharga untuk kedua-dua profesional undang-undang dan bukan undang-undang

Kelayakan yang berharga untuk kedua-dua profesional undang-undang dan bukan undang-undang, Program LLM Antarabangsa dari University of London, dikaji oleh pembelajaran jarak jauh, menawarkan keluasan dan kelenturan, membolehkan anda menyesuaikan gelaran LLM anda untuk memenuhi minat peribadi dan profesional anda, tanpa perlu kawasan undang-undang.

LLM ini melalui pembelajaran jarak jauh menawarkan salah satu pilihan modul paling luas di pasaran global, termasuk:Undang-undang Perdagangan dan Korporat [LLM dengan pengkhususan dalam halaman kursus Undang-Undang Komersial dan Korporat]Undang-undang Perniagaan Antarabangsa [LLM dengan pengkhususan dalam kursus kursus Perniagaan Antarabangsa]Undang-undang Hak Asasi Manusia [LLM dengan pengkhususan dalam kursus kursus Hak Asasi Manusia]Resolusi Pertikaian Antarabangsa [Kerosakan Pengekalan: Resolusi Pertikaian Antarabangsa]Undang-undang Antarabangsa Awam [pecahan Pengkhususan: Undang-undang Antarabangsa Awam]Undang-undang Maritim [pecahan Pengkhususan: Hukum Maritim]Undang-undang Perbankan dan Kewangan [Pengecualian kepakaran: Undang-undang Perbankan dan Kewangan]Akses dan pilihan... [-]
United Kingdom London
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of London
Alamat
Student Advice Centre University of London Stewart House 32 Russell Square London WC1B 5DN
London, England, United Kingdom
Website
Telefon
+44 20 7862 8000