University of London (LLB)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dapatkan kualifikasi University of London yang bernilai di mana sahaja di dunia.

Pada tahun 1858, kami menjadi penyedia pembelajaran jarak jauh dan fleksibel tertua di dunia, yang membolehkan pelajar mengakses pendidikan kelas pertama di negara asal mereka. Kami kekal sebagai pemimpin global dalam kajian jarak jauh dan fleksibel, dengan lebih daripada 50,000 pelajar di lebih 180 buah negara.

Sertai Kelas Dunia

Reputasi kami di seluruh dunia ditegakkan oleh 18 Institusi Anggota kami dan sembilan institut penyelidikan pakar. Antaranya adalah beberapa universiti tertinggi di dunia, termasuk University College London, King's College London, dan London School of Economics and Political Science.

Institusi-institusi ini menyediakan kepimpinan akademik untuk kursus-kursus kami, memastikan bahawa kelayakan dihargai dan diiktiraf oleh universiti, majikan dan profesional dan badan berkanun tertentu.

Kejayaan anda dibina atas rekod prestasi kecemerlangan akademik dan integriti. Memandangkan reputasi tinggi Institusi Ahli kami dan proses jaminan kualiti kami, kelayakan Universiti London anda adalah standard tinggi yang sama, di mana sahaja anda belajar untuk itu.

Jarak, pembelajaran dalam talian dan fleksibel

Sekiranya anda ingin membangunkan atau mengubah kerjaya anda, atau meneruskan subjek yang memberi inspirasi kepada anda, kami boleh menawarkan:

· Fleksibiliti

· Bahan kajian

· Sokongan pembelajaran

· Kelayakan yang betul.

Anda juga boleh mendaftar di pusat pengajaran tempatan yang kami telah diluluskan untuk menyokong kursus yang anda pilih.

Belajar mengikut kadar yang sesuai dengan anda

Anda tidak perlu menahan hidup anda untuk belajar dengan kami. Tempoh kajian fleksibel kami - dengan pilihan sepenuh masa atau separuh masa - membenarkan anda menyesuaikan diri dengan kajian keluarga dan komitmen anda.

Pelajar di mana sahaja anda berada

Jika anda melakukan perjalanan untuk bekerja atau mempunyai rancangan untuk bergerak ke luar negara, jangan risau - anda boleh mengambil pelajaran dengan anda. Anda juga boleh menduduki peperiksaan di pusat peperiksaan di seluruh dunia.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Law LLB »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

LLB

Sarjana Muda Undang-Undang (LLB)

Online 3 - 5  November 2019 United Kingdom UK Online

LLB kelas dunia kami adalah kedudukan antarabangsa. Ia telah menjadi langkah pertama dalam kerjaya beribu-ribu peguam pengamal di seluruh dunia. [+]

LLB kelas dunia kami adalah kedudukan antarabangsa. Ia telah menjadi langkah pertama dalam kerjaya beribu-ribu peguam pengamal di seluruh dunia.

Struktur kursus dan modul

LLB kami dibahagikan kepada laluan. Pilihan anda bergantung kepada beberapa faktor:

Adakah anda ingin belajar untuk Ijazah Undang-Undang Kelayakan (di mana majoriti modul anda telah ditetapkan), atau Ijazah Tidak Berkualitas (yang membolehkan anda lebih banyak pilihan)?Adakah anda memegang ijazah yang menjadikan anda layak untuk Kemasukan Siswazah? (Kajian 9modul untuk diselesaikan, bukannya 12.)

Laluan Masuk Standard - Ijazah Undang-undang Kelayakan (LLB)

Laluan Masuk Standard - Ijazah Undang-undang Tidak Layak (LLB)... [-]