University of Liverpool Online Programmes

pengenalan

Pengenalan

Selamat Datang ke University of Liverpool Online Programmes .

Program pascasiswazah kami menyediakan laluan yang berpatutan dan mudah untuk melanjutkan pembelajaran dan kemajuan kerjaya anda. Anda akan mendapat kelayakan yang sangat dihargai dari universiti UK yang berprestij dan ahli Russell Group, sekumpulan 24 universiti UK yang diketuai oleh penyelidikan yang komited untuk mengekalkan standard penyelidikan dan pendidikan setinggi mungkin.

Mengapa belajar dengan University of Liverpool Online Programmes

Semua program kami telah direka khas untuk pembelajaran dalam talian. Pengajaran dan penilaian disampaikan secara fleksibel melalui platform pembelajaran canggih kami, yang memberi anda akses kepada semua sumber dan sokongan yang diperlukan untuk menyelesaikan pengajian anda dalam talian. Setelah berjaya menyelesaikan program anda, anda akan dijemput untuk menamatkan pengajian di kampus indah University of Liverpool di barat laut England.

Tentang kita

University of Liverpool telah menawarkan program dalam talian sejak tahun 2000, menjadikan kami salah satu penyedia ijazah pascasiswazah sepenuhnya dalam talian di Eropah. Dengan fokus pada kemajuan kerjaya dan kolaborasi global, program kami dirancang untuk profesional yang bercita-cita tinggi dengan pengalaman bertahun-tahun di tempat kerja, yang ingin memperoleh kelayakan berprestij tanpa berkompromi dengan komitmen mereka yang ada.

Lokasi

  • Liverpool

Soalan